De Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer was een daverend succes!

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2018

De Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer was ook dit jaar weer een daverend succes. We hebben onze vooraf opgestelde doelen behaald en iedere bezoeker was zeer positief over onze producten en de toepassing daarvan. Naast de leads hebben we ook nog eens een groot aantal bestaande klanten en wederverkopers naar onze stand weten te trekken. Van hen ontvingen we lovende reacties op onze aanpak en op de producten die zijn in gebruik hebben. De respons van de wederverkopers op de nieuwe producten was ook zeer positief. Er was zelfs een wederverkoper uit Denemarken overgekomen om de nieuwe Paxa range te komen bekijken. Ook zij waren enthousiast en zien grote kansen voor de Scandinavische markt.

Stand

Ook dit jaar hebben we gebruik gemaakt van een grote stand en deze zag er ook dit jaar weer fantastisch uit. Door de betere belichting kwamen onze producten nog beter tot hun recht. De nieuwe vloer en de grote TV die wij van onze partner Asperitas mochten gebruiken hielp mee aan deze verbeterde stand.

De stand stond dit jaar op een betere plek dan vorig jaar en dit heeft ook meegeholpen aan het succes van deze beurs. Onze Split afvalsystemen, die verspreid stonden over de verschillende hallen, leverde ook nog extra aandacht en contacten op.

Ook hebben wij tijdens deze beurs ons Lune salesteam uitgebreid met een nieuwe accountmanager voor de regio Midden-Nederland. Wij hebben een zeer geschikte kandidaat gevonden in de persoon van Elbert Snapper. Eind februari / begin maart zal Elbert zich gaan richten op bestaande maar vooral nieuwe klanten in onze diverse afnemersgroepen.

Kortom, het waren 3 zeer positieve beursdagen en op naar volgend jaar!

© 2019 Lune | Disclaimer | Algemene Voorwaarden