Lune’s Binc ingeschreven voor Accenture Innovation Awards 2018

Deelname Binc aan Accenture Innovation Awards 2018

Wij vonden dat we dit jaar niet mochten ontbreken op 12e editie van de Accenture Innovation Awards 2018. Onze nieuwe circulaire afvalbak, de Binc, is onze nieuwste innovatie en past door de ingebouwde circulariteit perfect bij dit evenement. Binc is dé duurzame oplossing voor afvalscheiding op kantoor. Deze innovatie hebben we in samenwerking met onze partner Returnity weten te realiseren en heeft inmiddels een succesvolle introductie gehad op de Interclean 2018 in RAI Amsterdam.

Samenwerking Lune en Returnity

Een droom is werkelijkheid geworden voor Lune en Returnity. Door onze krachten te bundelen konden we samen werken aan de ultieme circulaire afvalbak. Daarbij hebben we met veel zorg en aandacht gekeken welke grondstoffen er nodig zijn om een duurzame afvalbak te ontwikkelen. Deze grondstoffen komen uit het eigen Nederlandse netwerk van Lune en Returnity en kunnen tot in de oneindigheid worden hergebruikt. Het gezamenlijke resultaat presenteren we nu met trots: Binc.

Lune ontwerpt, produceert en vermarkt producten waarmee klanten grondstoffen duurzaam kunnen inzamelen. Functionaliteit, ergonomie en duurzaam ontwerp staan daarin voorop. Met een speciale focus op Dutch design, wat alle producten ook qua uitstraling tijdloos en futureproof maakt. Returnity werkt aan een wereld zonder afval en helpt toekomstbewuste bedrijven om duurzaam te kunnen ondernemen. Met services en circulaire producten zoals lease printpapier gaat Returnity samen met jou op weg naar een circulaire omgeving.

Wanneer?

Na 31 juli is de top 25 bekend en weten we of we erbij zitten. Tussen 3 en 7 september wordt de top 10 bekend waarna op 4 oktober de top 5 doorgaat naar het uiteindelijke evenement en de finale op 2 november 2018. We hopen natuurlijk dat onze Binc hoge ogen gaat gooien op het gebied van Climate & Living and Working, waar onze Binc voor staat ingeschreven.

Meer weten? Ga dan naar onze pagina op de website van de Innovation Awards of bezoek de Binc website.

© 2019 Lune | Disclaimer | Algemene Voorwaarden