Lune volop bezig met de voorbereidingen!

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2018

Deze week is het zover, de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, misschien wel de mooiste beurs in zijn branche. Ieder jaar beleven wij veel plezier aan deze beurs en de mannen van Lune zijn al enkele weken ontzettend hard bezig met de voorbereidingen. Onze stand (D18) zal er dit jaar weer anders uitzien dan de stand van vorig jaar, volgens ons komt het de uitstraling alleen maar ten goede. 24, 25 en 26 januari staan onze mannen weer voor u klaar om alle (nieuwste) indoor afvalsystemen te presenteren. We presenteren op deze beurs onder andere een uitbreiding van onze Paxa serie!. U bent, zoals u van ons gewend bent, van harte welkom op onze stand.

Wij staan in het Weekblad Facilitair

Bij deze voorbereidingen hoort ook onze advertentie die is meegenomen in het Weekblad Facilitair in het katern Afvalbeheer, met de titel ‘Alleen maar winnaars met duurzaam afvalmanagement’.

In deze advertentie geven wij onze kijk op circulariteit, duurzaamheid en vooral het duurzaam afvalmanagement. Duurzaamheid staat steeds hoger op de maatschappelijke agenda. Overheden, bedrijven en burgers zijn zich meer dan ooit bewust van de noodzaak om verstandig en efficiënt om te gaan met grondstoffen en afvalstromen. Zo verplicht het Landelijk Afvalbeheersplan 2 (2017-2021) de overheid om afval te scheiden en heeft de Rijksoverheid duurzaam afval scheiden voor zichzelf verplicht (afval scheiden bij de bron). Een voorbeeld dat inmiddels breed wordt nagevolgd.

Lees onze advertentie HIER

Ook meegenomen in de beurseditie van deze week

Maar dat was nog niet alles. We zijn ook meegenomen in de beurseditie van deze week. De beurseditie van het weekblad Facilitair kunt u krijgen bij de ingang van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Wij nodigen u van harte uit om onze stand (D18) te bezoeken op deze geweldige beurs, voor een kop koffie wordt uiteraard gezorgd.

U kunt zelfs een circulair product winnen

U maakt daarmee ook nog eens kans op één van onze circulaire prijzen. De winnaar(s) maken wij in de week na de beurs bekend. Wilt u nog kans maken op deze prijzen? Regel dan snel uw voorregistratie via onderstaande link:

http://registratie.holapress.com/register/MTY5OC4xMDEuNWQyN2MzODM=

De circulaire prijzen zijn:
1: een circulaire schaal, gemaakt van restmateriaal van ventilatorhuizen;
2: een Giraffe, gemaakt van aangespoelde teenslippers

Tot dan op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2018 in de Jaarbeurs Utrecht, standnummer: D18

© 2019 Lune | Disclaimer | Algemene Voorwaarden