Lune koerswagen op Tour Facilitair

Lune ingezet als koerswagen op Tour Facilitair

Dit jaar nam Lune deel aan de Tour Facilitair 2018, die verreden werd in Drenthe. De Tour Facilitair is een jaarlijks terugkerend wielerevenement voor professionals uit de facilitair branche. Drentea, Heyday en Albron hebben een geweldig evenement neergezet, waar bijna 150 facilitaire wielerfanaten aan mee deden. Lune deed ook actief mee, niet op de fiets maar in de Lune-Drentea koerswagen.

Start van Tour Facilitair

Rond klokslag 12 uur begon het met een ontbijt, uiteraard met het nodige krachtvoer voor de deelnemers van de Tour Facilitair. Daaropvolgend werd iedereen welkom geheten en konden de deelnemers zich klaarstomen voor de 80 kilometer lange tour door Drenthe, waar het overigens stralend weer was. Op dat moment was het tijd om de Lune-Drentea koerswagen te starten om ervoor te zorgen dat de renners veilig hun koers konden rijden.

Prachtige route kriskras door Drenthe

De koers ging kriskras door Drenthe heen en had een tussenstop in Dalen bij Centerparcs de Huttenheugte, waar een bezoek werd gebracht aan Albron. Daarna konden de renners hun koers vervolgen en kwamen de eerste renners binnen omstreeks 16:30 bij Drentea. Daarna werden alle renners en betrokkenen beloond met een hapje en een sapje en kon de rit geanalyseerd worden, maar werd er vooral gezellig bijgepraat en nagenoten in de stralende zon. Het afval wat daarop volgde werd uiteraard ingezameld middels onze afvalsystemen.

 

© 2019 Lune | Disclaimer | Algemene Voorwaarden