Circular Valley heet nu C-Beta

De nieuwe locatie van C-Bèta is officieel heropent. Voorheen stond deze circulaire experimenteerplek bekend als Circular Valley, wat nu dus C-Bèta is geworden. Wij waren uiteraard met Team Lune aanwezig bij deze opening en presenteerden een aantal van onze circulaire afvalsystemen, perfect passend bij het gedachtegoed van C-Bèta. We kijken daarnaast uit naar de aankomende evenementen van C-Bèta en hopen er nog vaker te kunnen staan als exposant bij evenementen. Het mooie van de C-Bèta is dat je er iedere dag terecht kunt om te kijken wat voor circulaire ideeën er zoal in Nederland tot uiting zijn gekomen. Het is een permanente circulaire expositie die voor iedereen interessant is.

Sinds de opening van de Valley zijn wij betrokken en zijn de afvalbakken van Lune ruimschoots te bewonderen en in gebruik. De heropening hebben we aangegrepen om wat meer lijn aan te brengen en tonen we hoofdzakelijk de Paxa en Split.  Zowel de gebruikers van C-Beta als de bezoekers zijn lovend over onze producten.

De Binc mocht gisteren voor het eerst op een schoolreisje. Co-ouder Frank Dobbelsteijn van Returnity (ook ambassadeur van C-Beta) had andere verplichtingen dus ging Team Lune met Binc op pad. We hebben ook met dit product, wat de ultieme circulaire afvalbak is, vele positieve reacties mogen ontvangen. Niet alleen de mensen van C-Bèta waren positief, maar ook zeker de bezoekers die de opening van het nieuwe pand niet wilden missen.

 

© 2019 Lune | Disclaimer | Algemene Voorwaarden