Nederlandse Meesters 2.0

< Lune te zien op het NVRD Jaarcongres
01 juni 2017

Door de samenwerking tussen het Rijksmuseum en Lune is een mooie en duurzame relatie ontstaan tussen het mooiste museum van Nederland én de producent van circulaire afvalsystemen.

Lune is meer dan trots dat zij haar afvalsystemen vanaf 1 juni mogen leveren aan het Rijksmuseum. Naast design en hoogwaardige kwaliteit zijn deze modellen ook nog eens extra circulair. Het zijn namelijk refurbished modellen die al een keer dienst hebben gedaan tijdens een vakbeurs. Met deze duurzame aankoop laat het Rijksmuseum niet alleen zien dat het bewust kiest voor circulariteit, maar dat het tevens voldoet aan zijn wens tot meer duurzame oplossingen.

Lune is de Nederlandse meester als het gaat om in- en outdoor afvalsystemen. Oerhollandse producten om trots op te zijn. Lune kenmerkt zich o.a. door haar moderne design. Een uitstraling die uitstekend past bij het nieuwe Rijksmuseum. In de openbare ruimtes is er een keuze gemaakt voor de Split 4, terwijl in de kantoren is gekozen voor de Paxa modellen. Stuk voor stuk hoogwaardige en duurzame afvalsystemen. Niet alleen in Nederland is Lune goed vertegenwoordigd in o.a. overheid, gemeenten, zorg, onderwijs, musea en bedrijfsleven, maar ook internationaal weet Lune haar positie te versterken en uit te bouwen.

Copyright © 2016 Brink Industrial B.V. Alle rechten voorbehouden.