Over Lune

Ontwerp en productie

Lune ontwerpt, ontwikkelt en produceert onder andere afvalscheidingssystemen, plantenbakken, vazen en schalen voor zowel binnen als buiten. Onze producten geven uw inrichting een natuurlijke, exclusieve uitstraling. De hoge kwaliteit van onze producten wordt bepaald door de functionaliteit van het design in combinatie met het hoge afwerkingsniveau. Lune werkt samen met internationaal erkende architecten en ontwerpers. Naast ons eigen assortiment zijn wij ook in staat elke individuele klantenwens te realiseren.

Waarom Lune?

  • Uniek design assortiment online
  • Business to business samenwerking
  • Realisatie individuele klantenwens
  • Cradle 2 cradle gecertificeerd

Onze historie

Lune is een onderdeel van metaalbewerkingsbedrijf Brink Industrial. Deze metaalbewerker is in 1903 opgericht door Reint Brink. Na de overname van de dieptrek- en forceerfabriek Artola (opgericht in 1908) heeft Brink Industrial in Hoogeveen zich ontwikkeld tot erkend specialist in metaalbewerking. Met de overname van Lune Metal Spinning in 2003 zijn ook afval- en plantenbakken in het leveringsprogramma opgenomen.


Ons vakmanschap

Het vakmanschap van onze medewerkers ziet u terug in de kwaliteit van Lune’s producten. Wij zijn er trots op dat veel van deze vakmensen al jarenlang aan ons bedrijf verbonden zijn.

Als productontwikkelaar hechten wij veel waarde aan creativiteit en teamwork. Onze metaalbewerkers vervormen alle soorten metaal in elke gewenste vorm.

Een belangrijk voordeel in de samenwerking met onze klanten is de overzichtelijke alles onder één dak opzet van onze organisatie. Wij zijn een ‘one stop shopping’ bedrijf, van productontwikkeling tot technische planning en van productie tot logistiek. Zo hebben wij alle stadia van het voortbrengingsproces in eigen hand. Dit betekent dat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers.

Of het nu gaat om dieptrekken, vervormen, forceren, lasersnijden, walsen of poedercoaten; het bewerken van dunne metalen platen vormt onze kerncompetentie.

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat wij van Lune voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend per e-mail Deze link leidt naar een andere pagina op deze websitecontact met ons op of bel +31(0)528 26 32 41.

Copyright © 2016 Brink Industrial B.V. Alle rechten voorbehouden.