Daarom Lune

Daarom Lune

Sinds de overname en verhuizing in 2003, van Engeland naar Hoogeveen in Nederland, is Lune zich meer en meer gaan specialiseren in Deze link leidt naar een andere pagina op deze websiteafvalsystemen.  In de afgelopen jaren hebben wij een breed klantenbestand opgebouwd, waaronder de (semi) overheid,  de gezondheidssector en het bedrijfsleven. 

Door onze samenwerking met afvalinzamelaars en bedrijven in de schoonmaakbranche hebben wij inmiddels  ruime ervaring opgedaan in het omgaan met afval op de werkplek.  Wij weten nu dat een succesvolle omschakeling naar afval scheiden bij de bron niet alleen een kwestie is van het aanschaffen van een centraal afval inzamelmiddel. 

Voordat een bedrijf overgaat tot de aanschaf van een afvalscheiding systeem zitten wij graag met het betreffende bedrijf om tafel om de afval inzamel behoefte te inventariseren, het in kaart brengen van de huidige afval inzamel situatie en het juiste doel te bepalen.  Wij zullen daarnaast een kosten/baten analyse maken voordat het meest geschikte inzamelmiddel bepaalt wordt. 

Het succes van het slagen van het afval scheiden bij de bron, wordt mede bepaalt door de mensen in het bedrijf. Wij kunnen hierbij optreden als partner door te helpen bij het communiceren middels een campagne en/of presentatie. Na het plaatsen van het afvalsysteem zullen wij een vinger aan de pols houden om te kijken of alles volgens plan verloopt. Waar nodig kunnen wij “tools”aanleveren ter verbetering van het afvalscheidingsproces. 

Een groot gedeelte van onze afvalscheidingsystemen is  flexibel van indeling waardoor er eenvoudig geschakeld  kan worden mocht de wens ontstaan om de afvalstromen te wijzigen.  De duurzaamheid van onze systemen wordt verhoogd doordat de delen separaat te vervangen zijn. 

Lune biedt u, naast een breed assortiment afvalbakken, Deze link leidt naar een andere pagina op deze websiteafvalscheidingsystemen en Deze link leidt naar een andere pagina op deze websitebuiten afvalbakken een partner in het veranderingsproces van afval inzamelen naar afval scheiden bij de bron. Wij zijn meer dan een afvalbakken leverancier, wij zijn Lune! 

Daarom Lune!

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat wij van Lune voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend per e-mail Deze link leidt naar een andere pagina op deze websitecontact
met ons op of bel +31(0)528 26 32 41.

Copyright © 2016 Brink Industrial B.V. Alle rechten voorbehouden.