Zorg

Afvalsystemen, afvalbakken, inzamelmeubels

Zorginstellingen en ziekenhuizen zien steeds meer in dat het belang van afvalscheiding meer is dan alleen een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het scheiden van afval aan de bron kan namelijk een significante reductie van de kosten betekenen.
Daarnaast biedt Lune uw zorginstelling en/of ziekenhuis de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie.

De voordelen van het afval scheiden bij de bron middels Lune afvalbakken zijn legio:

  • Reductie restafval kosten tot wel 40%
  • Efficiënter voor de schoonmaak, 20 centrale inzamelmiddelen tegen 5000 kleine afvalbakjes
  • Afvalscheiding is zichtbaar en creëert bewustwording binnen de duurzame zorginstelling en straalt dit ook uit naar buiten.
  • In lijn met overheidsbeleid; programma VANG (Van Afval Naar Grondstof) en de  aangekondigde wet - en regelgeving vanuit de overheid zijn concrete redenen om deze stap nu al te zetten
  • Grondstoffen hergebruiken op hoog energetisch niveau, hergebruik & recycling zorgt voor minder C02 uitstoot en verminderde druk op grondstoffen 

De tijdloze inzamelmiddelen van LUNE kunnen zich door de modulaire opbouw aanpassen aan nieuwe afvalstromen en zijn eenvoudig te repareren. Hiermee kan niet alleen de levensduur aanzienlijk worden verlengd, maar zijn ze ook volledig te upgraden voor een nieuw levenscyclus. LUNE streeft ernaar om al zijn afvalscheidingsmiddelen volledig circulair en adaptief te maken. Daarnaast biedt LUNE voor het upgraden naar nieuwe materiaalstromen een service portfolio aan. Deze aanpak maakt nieuwe businessmodellen mogelijk, zoals upgraden, refurbishment, repair, pay-per-use en lease met een bijbehorende terugnameregeling. Hiermee brengt Lune de Circulaire Economie in praktijk; concepten voor de retourstromen in productie en organisatie geschikt te maken zijn gereed en de eerder genoemde mogelijkheden voor upgraden, refurbishment, repair en pay-peruse met de daarbij behorende businessmodellen, zijn in ontwikkeling.

Inmiddels zijn er diverse afvalbakken die de mogelijkheid hebben om uitgerust te worden met een voetpedaal en daarnaast zijn de meeste afvalscheidingsystemen vlam- en rookdovend.

Split

Lune met inserts

Split

Pienta

Pienta afvalscheidingsysteem

Pienta

Amega Quattro

Amega Quattro afvalscheidingssysteem

Amega Quattro

Amega Quattro Bamboe

Amega Quattro Bamboe afvalscheidingssysteem

Amega Quattro bamboe

Vario

Vario modulair afvalscheidingssysteem

Vario

Paxa

Paxa afvalscheidingssysteem

Paxa

Myron

Myron Lune afvalscheidingsafvalbak groot

Myron

Cube

Cube groot voor papierafval

Cube

Artho

Artho afvalscheiding van staal voor de individuele werkplek

Artho

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat wij van Lune voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend per e-mail Deze link leidt naar een andere pagina op deze websitecontact
met ons op of bel +31(0)528 26 32 41.

Afvalsystemen, afvalbakken, inzamelmeubels

Bent u op zoek naar een duurzaam afvalsysteem, dat eenvoudig te legen is, wat een strak ontwerp heeft en daarnaast voldoende capaciteit biedt voor het aangeboden afval? Lune heeft zo'n afvalbak met de ‘wow-factor’ voor u!

Mocht u de door u gewenste afvalbak niet in ons assortiment terugvinden dan bestaat bij ons de unieke kans om samen met onze ontwerpers een eigen afvalsysteem ontwikkelen. Van dit ontwerp wordt door Lune vervolgens binnen betrekkelijk korte tijd een prototype geleverd. Als dit prototype aan uw en onze eisen voldoet zullen wij dit opnemen in ons assortiment, waarna u dit systeem kunt aanschaffen. 

Miro

Buiten prullenbak afvalbak outdoor

Miro

Tonar

Smokers’ pedestal Tonar with base, large

Tonar

Jato

Outdoor Jato afvalbak

Jato

Zentro

Outdoor Zentro afvalbak

Zentro

Dopio

Dopio large stainless steel waste bin with funnel and rain cover

Copyright © 2016 Brink Industrial B.V. Alle rechten voorbehouden.