Overheden

Afvalsystemen, afvalbakken, inzamelmeubels

Als overheid kunt u uiteraard niet achterblijven bij het afval scheiden aan de bron. Immers, het rijk werkt samen met andere overheden, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties om samen het programma “Van Afval Naar Grondstof” succesvol aan te pakken. Naast de belangrijke maatschappelijk verantwoordelijke taak die de overheid vervult levert het afval scheiden aan de bron ook voor het rijk diverse voordelen op.

  • Reductie restafval kosten tot wel 40%
  • Kostenbesparing op afvoer van restafval.  Vermindering restafval = minder volume = minder afvoerkosten
  • Afvalscheiding is zichtbaar en creëert bewustwording binnen de duurzame zorginstelling en straalt dit ook uit naar buiten.
  • Kosten besparing op de dagelijkse schoonmaak activiteiten:  een centraal geplaatste afvalscheidingsysteem vervangt vele individuele kleine afvalbakjes.

Onze duidelijke fractie aanduidingen maken het makkelijk om de invoering van afvalscheiding succesvol te laten verlopen. Lune’s inzamelingsmiddelen zijn kwalitatief hoogwaardig, en daarnaast heeft u met Lune afvalscheidingsystemen een volledig Nederlands product in handen.

 De tijdloze inzamelmiddelen van LUNE kunnen zich door de modulaire opbouw aanpassen aan nieuwe afvalstromen en zijn eenvoudig te repareren. Hiermee kan niet alleen de levensduur aanzienlijk worden verlengd, maar zijn ze ook volledig te upgraden voor een nieuw levenscyclus. LUNE streeft ernaar om al zijn afvalscheidingsmiddelen volledig circulair en adaptief te maken.  Daarnaast biedt LUNE voor het upgraden naar nieuwe materiaalstromen een service portfolio aan. Deze aanpak maakt nieuwe businessmodellen mogelijk, zoals upgraden, refurbishment, repair, pay-per-use en lease met een bijbehorende terugnameregeling.

De beginselen van de Circulaire Economie worden door Lune in de praktijk gebracht. Zo is onder andere het assortiment afvalscheidingsmiddelen volledig geschikt om te voldoen aan deze beginselen. Concepten om de productie en organisatie geschikt te maken voor retourstromen, repair, refurbishment, remanufaturing  en reuse zijn uitgewerkt en klaar om verder geïmplementeerd te worden. Vanzelfsprekend zijn bijpassende businessmodellen ontwikkeld. Vraag ons naar de mogelijkheden?

Split

Lune met inserts

Split

Split Secure

Split afvalbak voor verwijderen vertrouwelijk papier

Split Secure

Pienta

Pienta afvalscheidingsysteem

Pienta

Amega Quattro

Amega Quattro afvalscheidingssysteem

Amega Quattro

Amega Quattro Bamboe

Amega Quattro Bamboe afvalscheidingssysteem

Amega Quattro bamboe

Vario

Vario modulair afvalscheidingssysteem

Vario

Paxa

Paxa afvalscheidingssysteem

Paxa

Pepper

Pepper afvalscheidingsysteem

Pepper

Myron

Myron Lune afvalscheidingsafvalbak groot

Myron

Lido

Lido in RVS look

Lido

Cube

Cube groot voor papierafval

Cube

Artho

Artho afvalscheiding van staal voor de individuele werkplek

Artho

Bomba

Bomba RVS afvalbak met funnel met dome groot

Bomba

Ito

Ito XL RVS afvalbak en Ito RVS afvalbak

Ito

Lucio

Lucio RVS afvalbak met funnel en asbak groot

Lucio

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat wij van Lune voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend per e-mail Deze link leidt naar een andere pagina op deze websitecontact
met ons op of bel +31(0)528 26 32 41.

Afvalsystemen, afvalbakken, inzamelmeubels

Bent u op zoek naar een duurzaam afvalsysteem, dat eenvoudig te legen is, wat een strak ontwerp heeft en daarnaast voldoende capaciteit biedt voor het aangeboden afval? Lune heeft zo'n afvalbak met de ‘wow-factor’ voor u!

Mocht u de door u gewenste afvalbak niet in ons assortiment terugvinden dan bestaat bij ons de unieke kans om samen met onze ontwerpers een eigen afvalsysteem ontwikkelen. Van dit ontwerp wordt door Lune vervolgens binnen betrekkelijk korte tijd een prototype geleverd. Als dit prototype aan uw en onze eisen voldoet zullen wij dit opnemen in ons assortiment, waarna u dit systeem kunt aanschaffen. 

Leon

Outdoor Leon

Leon

Miro

Buiten prullenbak afvalbak outdoor

Miro

Bubble

Afvalbak outdoor Bubble

Bubble

Zito

Outdoor Zito

Zito

Amega

Amega outdoor afvalbak

Amega

Oris

Oris outdoor

Oris

Dima

Outdoor Dima afvalbak

Dima

Tonar

Smokers’ pedestal Tonar with base, large

Tonar

Jato

Outdoor Jato afvalbak

Jato

Zentro

Outdoor Zentro afvalbak

Zentro
Copyright © 2016 Brink Industrial B.V. Alle rechten voorbehouden.